Home » bettingselskaper » betfair
8.9 4 Stars
 • Utmerket spillbørs
 • Live-sportssending
 • Lang erfaring
Hent bonus
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
Geir

Betfair anmeldelse juni 2023. Få din velkomstbonus nå!

Oversikt

Hva Er Betfair?

I denne anmeldelsen skal vi vurdere Betfair, en veletablert bettingside som har vært på markedet i over 20 år. Betfair er en av de største bettingsidene i hele verden, og tusenvis av norske og internasjonale spillere spiller her hver eneste dag.

Betfair skiller seg svært mye fra andre bettingsider. Her tipper man nemlig ikke bare mot bookmakeren, men man kan også tippe mot andre spillere. På denne måten kan man ofte få bedre odds enn det man finner på andre bettingsider. Vi vil forklare hvordan dette fungerer i denne anmeldelsen.

Er Betfair Trygt?

Betfair ble etablert i 1999 og har dermed vært i drift i over 20 år. I spillindustrien regnes de for å være en av de store veteranene. I dag er Betfair eid av spillkonsernet Flutter Entertainment, som også eier kjente merkenavn som Bet365 og Paddy Power. Det er altså ingen tvil om at Betfair er en sikker og seriøs bettingside – og med en MGA-lisens kan du være ekstra sikker på at alt er 100% trygt.

Betfair Velkomstbonuser – Oversikt

Når du registrerer deg hos Betfair, får du velge mellom to sportsbonuser. Du kan enten få en tradisjonell innskuddsbonus på opptil 1000 kr, eller få 200 kr tilbake dersom du taper på Betfair Exchange. Se detaljene her:

Tilbud Beskrivelse Omsetningskrav Minimum odds Utløpstid Minste innskudd
Sport Velkomstbonus 100% bonus opptil 1000 kr 3x innskudd + bonus 1.60 90 dager 100 kr
Sport Velkomstbonus Sats 200 kr på Betfair Exchange og få pengene tilbake om du taper Ingen 1.50 Ingen 200 kr
Casino Velkomstbonus 300% bonus opptil 3000 kr + 20 free spins 35x Ingen 7 dager 100 kr

Fordeler For Eksisterende Kunder

Uansett hvilken velkomstbonus du velger når du oppretter en konto, kan du se frem til å delta i flere andre tilbud og kampanjer.

Spillbyggerforsikring: Bruk spillbyggeren og spill på fire eller flere valg. Hvis ett valg taper, mottar du et gratisspill på 100 kr. Denne forsikringen kan brukes hver dag.

Min forbedrede odds: Logg inn på kontoen din hver dag og velg hvilke odds du ønsker å forbedre.

Beat the Drop: Svar på 12 spørsmål hver dag og få sjansen til å vinne opptil €1000.

Belønninger: Du tjener lojalitetspoeng for å tippe på Betfair Exchange, og disse kan låse opp ulike fordeler. Besøk “Mine Betfair-belønninger” for å se mer.

Betfair Anmeldelse

Selv om Betfair er en stor bettingside som svært mange bruker allerede, har våre anmeldere gått nøye over siden for å sjekke ut kvaliteten på tilbud og kampanjer, oddsen, kundeservice og mer. Dette gjør vi for at du skal få all den informasjonen du trenger å vite om Betfair før du eventuelt bestemmer deg for å spille der.

Sporter og Markeder Hos Betfair

Betfair tilbyr både en tradisjonell sportsbook og en såkalt betting exchange hvor man i stedet tipper mot andre spillere, men man kan satse på de samme sportene uansett hva man velger. Det finnes totalt 28 ulike sportskategorier å tippe på, og dette inkluderer blant annet fotball, tennis, basketball, sykling, boksing og mange flere. Man kan trygt slå fast at utvalget av sporter og markeder er mer eller mindre komplett.

Betfair Odds

Betfair er mer enn en tradisjonell bookmaker hvor man tipper på faste odds satt av bettingsiden. Selv om dette også er tilgjengelig, er det exchange-delen av nettstedet som er mest unikt. Der tipper man mot andre spillere, og man velger på en måte selv hvilke odds man vil tippe på. Betfair tar bare en liten kommisjon på disse innsatsene, noe som betyr at du kan forvente deg høyere odds på en rekke sportsbegivenheter. Betfair skriver selv at den gjennomsnittlige størrelsen på oddsen er 20% høyere i exchange.

Innsatsgrenser

Du trenger ikke å spille for store beløp når du tipper hos Betfair. I de fleste tilfeller kan du spille for rundt 1 kr per valg på en kupong. Maksgrensen varierer selvsagt etter odds og kamp, men i mange tilfeller kan du tippe titusenvis eller hundretusenvis av kroner på et enkelt marked. De maksimale utbetalingene avhenger av sport og event, og kan variere fra 50 000 britiske pund og oppover. Du kan se en oversikt over alle maksgrenser i vilkårene til Betfair.

Live Betting

Live betting er selvsagt et alternativ både i sportsbooken og i exchange. Du kan tippe live på fotball, esport, basketball, ishockey og mer. Det finnes også et bredt utvalg av innsatser å tippe på live, som endelig resultat i en fotballkamp, totalt antall mål og handicap, for å nevne noen få.

Live Streaming

Alle vet at betting er mye mer spennende når man ser på matchen man tipper på, og det får du muligheten til å gjøre takket være Betfair TV. Denne live streaming-tjenesten er helt gratis, og den viser noen av de største sportsbegivenhetene som pågår. Du kan få tilgang til live streamen når du besøker live odds siden.

Andre Funksjoner

Betfair har en svært oversiktlig layout som er enkel å bruke, uansett om du tipper på exchange eller i den vanlige bookmakeren. I tillegg kan du benytte deg av ulike ekstrafunksjoner, som en spillbygger som lar deg kombinere flere spill på samme kupong.

Kundeservice

Kundeservice er tilgjengelig 24/7 og alltid klare til å hjelpe deg. Alt du trenger å gjøre er å besøke hjelpesenteret og klikke på live chat, og du vil få svar innen sekunder. På den samme siden vil du også finne massevis av generell informasjon om Betfair, så det kan være en god idé å søke på det du lurer på før du tar kontakt.

Hvordan Komme I Gang Hos Betfair?

I de neste delene skal vi gå gjennom registreringsprosessen hos Betfair. Bare følg disse enkle stegene for å komme i gang.

 • Steg 1:

Besøk Betfair
Besøk Betfair på mobilen eller PC-en for å komme i gang.

 • Steg 2:

Opprett en konto
Velg “registrer deg nå” og tast inn dine personlige detaljer og innstillinger.

Sikrebettingsider_betfair_step_1
 • Steg 3:

Gjør et innskudd
Gå til innskuddssiden og velg innskuddsbeløp. Følg instruksjonene for å sette inn penger.

Sikrebettingsider_betfair_step_2
 • Steg 4:

Legg spill
Du kan tippe på oddssiden eller i Betfair Exchange. Klikk på valget du vil spille på og velg beløp. Kupongen vises til høyre på siden.

Sikrebettingsider_betfair_step_3
 • Steg 5:

Gjør et uttak
For å gjøre et uttak må du besøke “min konto”. Du må verifisere kontoen din for å kunne ta ut penger.

Betfair App

Selv om Betfair fungerer bra på mobile nettlesere, har siden to apper som man kan laste ned gratis til Android eller iOS. Sportsbook app lar deg satse på vanlige odds, mens Exchange app brukes til å satse på Betfair Exchange. Det er imidlertid ingen garanti for at disse appene fungerer for alle norske spillere.

Betfair Bonuskode

Du kan legge inn en bonuskode når du registrerer deg. Hvis du klikker på en av velkomstbonusene, vil bonuskoden bli lagt til automatisk. Det er som regel ikke nødvendig å bruke en bonuskode for andre tilbud eller kampanjer.

Betfair Betalingsmetoder

Norske spillere har muligheten til å bruke kortet sitt for å gjøre innskudd og uttak. Klikk deg inn på innskuddssiden og legg til kortet du ønsker å bruke. Minste innskudd er kun 50 kr per transaksjon, og Betfair har ingen avgifter. Når du ønsker å ta ut penger, går du til “min konto”. Det kan ta mellom 2 til 5 dager før du mottar pengene dine.

Betfair Fordeler og Ulemper

Nedenfor har vi samlet noen av fordelene og ulempene med Betfair.

Fordeler:

 • + Veletablert bettingside som har vært i drift i over 20 år
 • + Betfair Exchange med høye odds
 • + God velkomstbonus
Ulemper:

 • Få betalingsmetoder
 • Nettsiden kan av og til laste tregt

Betfair Anmeldelse – Oppsummering

Det er mange grunner til at Betfair fortsatt er en av de mest populære bettingsidene i Europa, over to tiår etter oppstarten, og den største grunnen er nok Betfair Exchange. Dette unike systemet lar deg tippe mot andre spillere i stedet for Betfair, noe som kan gi deg store fordeler. Det er fortsatt mulig å tippe på tradisjonell sport, men vi anbefaler å i det minste prøve ut Exchange.

Betfair er en bettingside som er pålitelig og trygg. Kundeservice er god, betalingsmetodene er trygge, og kampanjene er stort sett verdt å sjekke ut. Som ny spiller kan du velge mellom to velkomstbonuser, så besøk Betfair i dag og velg din bonus.

Betfair Anmeldelse FAQs

Hvordan fungerer Betfair Exchange?

Med Betfair Exchange tipper du mot andre spillere i stedet for Betfair. På denne måten kan du få bedre odds.

Hvem eier og opererer Betfair?

Betfair er eid av Flutter Entertainment, et stort spillselskap som eier en rekke andre store bettingsider.

Kan jeg få en velkomstbonus på mitt første innskudd?

Ja, du kan velge mellom en vanlig oddsbonus på opptil 1000 kr eller få opptil 200 kr tilbake dersom du taper i Betfair Exchange.

Har Betfair en mobilapp jeg kan laste ned?

Ja, Betfair tilbyr to forskjellige apper for Android og iOS. Det er imidlertid ingen garanti at disse vil fungere for alle norske spillere.

Geir
Geir