Home » live betting
Sara Bøkenes

Live betting er en svært populær spilleform hvor du kan spille på odds samtidig etter at kampen har startet. Tiden hvor man måtte levere tippekupongen før kampen er forbi, og livespill blir mer den nye normalen fordi du kan oppnå en høyere grad av kontroll. 

Vi her på SikreBettingSider.com ønsker å hjelpe deg med å finne de beste bookmakerne som tilbyr livespill. Vi viser deg hvordan du enkelt kommer i gang, live betting på ulike sporter, tips og en oversikt over fordeler og ulemper. 

 

Beste Live Betting Sider i april 2024

Alle aktørene i listen er enstemmig valg og anbefalt av både erfarne og nye spillere. De er alle regulerte gjennom en eller flere europeiske regulatorer som overvåker dem. Du kan derfor gjøre både innskudd og uttak helt trygt takket være høy sikkerhet og krypteringer. All din personlige informasjon blir også ivaretatt og er beskyttet av flere lovverk, som for eksempel GDPR. 

 • Alle
 • Krypto Betting
 • Betting uten Verifisering
 • Telegram
05/03/24

10 % Cashback ukentlig

10 % Cashback ukentlig

 • Pay N Play sportbooks og casino med lynraske uttak
 • Ukentlig cashback på dine tap
 • SIkre betalinger gjennom Visa og Mastercard
10
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
4
Vilkår og betingelser gjelder. 18+. Spill ansvarlig.
02/02/24

Bonus opptil 26,000 KR + 300 GRATISSPINN

Bonus opptil 26,000 KR + 300 GRATISSPINN

 • Eksklusivt VIP-program med fire nivåer og opptil 200% bonus hver uke
 • Antillephone N.V. verifisert operatør
 • Over 2000 betting muligheter med fotball, håndball og ishockey
9.7
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
2
06/05/22

100% opptil 5000 kr + 200 freespins

100% opptil 5000 kr + 200 freespins

 • Over 30 ulike betting markets på europeisk idrett
 • Lave minsteinnskudd på bare 100 kroner
 • Innskudd med Mastercard, visa, XRP, LTC, ETH og XRP
9.4
4 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
3
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
13/11/23

100% no-sticky opptil 5000 kr + 500 free spins

100% no-sticky opptil 5000 kr + 500 free spins

 • Innskudd med Visa, Mastercard, Jeton, MyCrypto og JetCryptoWallet
 • Norskspråklig kundeservice 24/7 for alle spillere
 • Freebet til alle nye spillere on the house
9.9
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
6
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
13/11/23

100 % opptil 1000 kr

100 % opptil 1000 kr

 • Over 60+ ulike betting markets
 • Mulighet for early cashout og competitive bet builder
 • 100% velkomstbonus opptil 1000 kr på første innskudd
9.7
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
3
Vilkår og betingelser gjelder. 18+.
31/01/24

Freebet opptil €300 + 75 FS

Freebet opptil €300 + 75 FS

 • Progressiv rakeback opp til 15%
 • Sigma Award Winner 2023 beste UX/UI
 • Over 1500 kamper med 20+ betting markets tilgjengelig
4.2
4 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
4
Vilkår og betingelser gjelder. 18+. Spill ansvarlig.
30/10/23

100 % opptil 100 euro

100 % opptil 100 euro

 • Generøs VIP behandling av storspillere med egne bonuser
 • Gjør innskudd med MiFinity og Neosurf
 • Få 100% opptil €100 på første innskuddet ditt eller €25 free bet
9.8
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
Vilkår og betingelser gjelder. 18+. Spill ansvarlig.
01/02/24

100% velkomstbonus opptil €100

100% velkomstbonus opptil €100

 • Malta Gaming Authority lisens og regulering
 • Innskudd med Visa, Mastercard, Neosurf eller MiFinity
 • Tilbyr detaljert bet builder med gode kombinasjoner
9.2
4 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
26/07/22

100 % opptil 2100 kr i bonus på odds

100 % opptil 2100 kr i bonus på odds

 • Ukentlige turneringer, tables og collectables med bonuser
 • Innskudd med Mastercard, MiFinity og 13 ulike krypto
 • Sportaza er lisensiert og regulert av Curaçao Gaming
9.8
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
13/11/23

100% opptil 1000 kroner

100% opptil 1000 kroner

 • Curaçao Gaming verifisert og regulert operatør
 • Utmerket utvalg av Europeiske mesterskap, inkludert Premier League og La Liga
 • Over 3000 betting muligheter på kamper fra hele verden
9.5
4.5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
Vilkår og betingelser gjelder. 18+.
Vis flere tilbud+

Utvalg av odds, sport og markeder er avgjørende for en god spillopplevelse. Våre anbefalte live betting sider er derfor nøye vurdert ut fra disse faktorene. Du vil kunne finne store sportslobbier som inneholder det aller meste av sport, alt fra fotball, basket og håndball, til dart og golf. Hos PowBet for eksempel, kan du finne odds på blant annet Champions League, Premier League, mens ZulaBet byr på over 388 000 sportsbegivenheter per år. 

Bookmakerne har anerkjent, raske og sikre betalingsmetoder, hvor du kan gjøre innskudd og uttak med bankkort, e-lommebøker og bankoverføring. Betting sider som PowBet og FezBet tilbyr i tillegg kryptovaluta som betalingsmetode. Vi har også testet ut ulike funksjoner som live streaming, som tilbys av blant annet FezBet og Shangri La.

 

Hvordan evaluerer vi live betting sider? 

Vårt team av eksperter har mange års erfaring i sport og betting bransjen, og vet derfor hva vi skal se etter på de ulike bettingsidene. Nedenfor skal vi se på noen av de viktigste faktorene vi vurderer hver bookies Norge ut fra. 

Sikkerhet og pålitelighet

Det første vi sjekker er om bettingselskapet er regulert. Ingen aktører som er uten lisens kommer med på vår liste, og grunnen er enkel. Regulerte live betting sites er trygge og har høye sikkerhetsstandarder. Du kan derfor gjøre innskudd og uttak helt trygt, samtidig som din personlige informasjon blir beskyttet.

Brukervennlighet

Gode live betting sites er oversiktlige med enkle menyer. De burde ikke ha for mye reklame og markedsføring, og å plassere en innsats burde kunne gjøres med noen få tastetrykk.

Utvalg av markeder

Utvalg er er nøkkelen. Jo flere markeder som tilbys, desto bedre er det. For at en live bookmaker skal komme med på vår liste, må de derfor ha et bredt utvalg.

Odds

Oddsen som tilbys er nødt til å være konkurransedyktige. Dette viser tross alt vinnersjansen og hvor mye du eventuelt får utbetalt dersom din tippekupong går inn.

Bonuser

En annen viktig faktor er at live betting siden tilbyr ulike bonuser. Dette kan for eksempel være gratisspill, cashbacks, innskuddsbonuser og annet. Det er også viktig å tenke at størst er ikke alltid best, spesielt ikke om de kommer med vilkår som ikke er mulig å oppnå.

Tilgjengelige betalingsmetoder

Alle bettingsidene som kommer med på listen har anerkjente og sikre betalingsmetoder, med raske behandlingstider. Ingen ønsker å vente i flere dager eller uker på å motta sitt innskudd eller uttak.

Kundeservice

Seriøse aktører har effektiv og god kundesupport, med imøtekommende agenter som er villig til å hjelpe. De best live betting sites har døgnåpen kundeservice, hvor du kan ta kontakt via live chat og e-post, også gjerne telefon. 

Funksjoner

I dagens moderne verden tilbys det flere og flere funksjoner som kan gjøre spill hverdagen enda bedre. Hos de beste bettingsidene kan du blant annet bruke cash out, live streaming, livespill, oddsbygger og mye mer. 

 

Hva er Live Betting? 

Live betting, eller livespill som det heter på norsk, vil si at du tipper på en sportsbegivenhet som allerede har startet. Du kan derfor spille på Odds  mens kampen er i gang, hvor du for eksempel kan tippe på hvem som scorer det neste målet, neste corner og mye annet. 

Denne formen for betting blir mer og mer populært, og ikke bare blant norske spillere. Årsaken er nok fordi mulighetene med live betting online er omtrent uendelige. Live spill gir deg også muligheten til å endre mening underveis i kampen, noe som gir deg en større kontroll over dine egne tippekuponger.

De best live betting sites tilbyr i tillegg live streaming, hvor du kan se kampen direkte hos bookmakeren. Dette er noe vi kommer tilbake til litt senere i artikkelen. 

SikreBettingSider_live_betting

 

Hvordan blir live betting odds kalkulert? 

Er du ny når det kommer til betting, kalkulering og det å forstå odds virke komplisert. Men fungerer faktisk ganske rett frem. Live betting sider bruker i de fleste tilfeller algoritmer for å kalkulere hva live betting oddsen ligger på. Men det blir også brukt eksperter på området. 

De blir påvirket av en rekke faktorer, som for eksempel dersom et lag scorer, og endrer seg med tiden i spillet. Oddsen vil derfor i de fleste tilfeller være annerledes etter at kampen har startet, enn hva den var før. 

La oss si at det er en fotballkamp, hvor stillingen er 0-0. Jo lengre tiden går, desto større sjanse er det for at ingen av lagene vinner. Oddsen for at det blir uavgjort vil derfor synke, mens prisen for at et av lagene vinner går opp. Dette kan du bruke til din fordel ved å finne et optimalt tidspunkt å spille når oddsen begynner å stige. 

Fortjenestemarginen for bookmakerne har vist seg å øke i henhold til live odds. Dette kommer av at live betting odds er mindre lønnsomme for spillere, og mer lønnsomme for bookmakere. 

 

Ulike typer Live Betting

De best live betting sites tilbyr livespill på ulike typer idretter. Dette kan inkluderer alt fra fotball, tennis, basketball, amerikansk fotball, hesteveddeløp og mye mer. Blant nordmenn er fotball og hesteveddeløp noen av de mest populære formene. Esport og ishockey har også begynte å klatre ganske høyt på listen. 

Alle våre anbefalte bookmakere har solide seksjoner med live betting muligheter, hvor du kan tippe hundrevis av forskjellige markeder, kamper, ligaer og turneringer. Nedenfor skal vi se litt nærmere på livespill på fotball og hockey. 

Live Betting Fotball

En av verdens mest populære sporter å spille på odds på er fotball. Derfor gir bookmakere deg enorme muligheter innenfor denne sporten. De tilbyr live betting på fotball på alt fra små kamper divisjoner, til de største ligaene og turneringene i verden. 

Hos blant annet PowBet og FezBet kan du tippe på Champions League og Premier League, med gode liveodds på en rekke markeder.

Disse inkluderer blant annet hvem som vinner, lag som scorer, corner og mye annet. ZulaBet tilbyr livespill på over 50 000 årlige hendelser. 

Live Betting Hockey

Hockey er en sport med høy intensitet og er regnet som verdens raskeste sport. Idretten har trukket stor interesse fra spillere fra hele verden, inkludert nordmenn. Med Live Hockeyspill kan du få adrenalinet til å pumpe ekstra, og særlig om du kombinerer det med live streaming direkte fra en av våre anbefalte bettingsider. Disse tilbyr live odds på hockeykamper året rundt, uansett om det er den største ligaen NHL fra start til slutt, europeiske mesterskap og russiske KHL. 

Live Hesteveddeløp betting

Å spille på hest er elsket av nordmenn. Til tross for at fotball er den mest populære sporten, kan vi med sikkerhet si at hest og trav kommer på en solid andreplass. Ved å spille på live hesteveddeløp får du muligheten til å tippe på hester i ulike løp verden over. Enten det er store travarrangementer eller små galoppløp finnes det hundrevis av løp der du kan spille på live hesteløp for å tippe på hvilken hest som vinner eller hvem som kommer på topplasseringene. I dag blir live hesteveddeløp enda mer spennende takket være muligheten til å streame løpene live hos bettingsider, slik at du kan studere hestene og finne enda flere gode spill til de kommende løpene.

 

Fordeler og ulemper med Live Betting

Live Betting sites er blitt en stor del av iGaming og sportsverden, det er ingen tvil om det. I likhet med alt annet finnes det en fordeler og ulemper med live betting. Vi gir deg en oversikt over disse her: 

Fordeler:

 • Kan gi deg bedre kontroll over dine tippekuponger 
 • Nye oddsmuligheter og markeder
 • Du kan tippe samtidig som du ser kampen 
 • Potensiale for gode odds
 • Du kan endre mening underveis
 • Du kan benytte deg av cash out-funksjonen dersom kampen ikke går din vei

 

Ulemper: 

 • Liveodds har ofte lavere verdi, som kan bety lavere gevinst
 • Forsinkelser kan føre til at du plasserer din innsats for sent

 

Fremtiden for Live Betting

Fremtiden for live betting online ser absolutt lys ut. Kombinasjonen av en stadig høyere etterspørsel og innoverende teknologi som stadig blir bedre, dukker det stadig opp nye funksjoner for livespill.

Her kan vi referere til de ulike funksjonene som har kommet på markedet de siste årene, som for eksempel live streaming hvor du kan se kampene direkte hos bookmakeren.

En annen funksjon er Cash Out. Med denne kan du betale deg ut dersom du ser at kampen går feil vei, og dermed få hele eller deler av innsatsen tilbake. Vi er spente på å se hvilken vei utviklingen av ny teknologi tar oss. 

En annen faktor er det som kalles for gamification, eller spillifisering på norsk. I dag ser man stadig at bettingsider integrerer spillelementer og spilldesign på nettsidene deres, hvor du for eksempel er nødt til å fullføre oppdrag for å oppnå høyere nivå. Dette gir deg flere fordeler i form av bonuser, oddsboost og andre kampanjer.

Utviklingen her har vært enorm på bare få år, og det er ingen grunn til å tro at dette vil stoppe med det første. 

 

Live Streaming av sportseventer

En ting er å kunne spille på live odds, en annen ting er å kunne drive med live betting online samtidig som du ser kampen. De fleste bookmakere gir deg denne muligheten i dag, hvor du kan live streame kampen direkte på betting nettstedet. 

De aller fleste av våre anbefalte tilbyr live streaming av sportseventer.

Dette inkluderer: 

 • PowBet
 • FezBet
 • Shangri La
 • ZulaBet

 

Utvalget varierer fra bettingside til bettingside, men alle disse har solide live streaming seksjoner med flere idretter. PowBet streamer blant annet volleyball, fotball, bordtennis, tennis og basketball direkte. 

Alt du trenger å gjøre for å benytte deg av streaming-funksjonen er å opprette en bruker og ha en positiv saldo på din tippekonto. Du trenger derfor ikke betale for streamingtjenesten, og kan se dine favorittkamper gratis. I svært få tilfeller krever de at du har plassert en innsats på en sportsbegivenhet de siste 24 timene. 

 

Live Betting Tips

Live betting kan gjøre oddsspill ekstra morsomt. De fleste spiller fordi det er underholdende og gir et lite adrenalinkick. Og særlig med tanke på at man faktisk kan tjene en liten slant på kampen. Andre ser på live betting online som en mer seriøs hobby, og bruker det tilnærmet som en metode for trading. 

Dersom du er en av de som ønsker å tippe på liveodds mer seriøst, og forsøke å lykkes, finnes det en rekke Live Betting Tips.

Tilegn deg kunnskap 

En av nøkkelelementene som definerer en god better, er at personen skjønner hva pengespill på sport og odds innebærer. I dag er det svært enkelt å finne god informasjon du kan benytte deg av før du plasserer dine oddsspill.  Du kan blant annet lære fra eksperter som gir råd og tips til hva du burde spille på. I tillegg kan du gjøre undersøkelser og lese guider på fra sider som SikreBettingSider.com. 

Ikke hold tilbake

Når du tipper på live betting går ting ganske fort for seg. Har du kommet til en avgjørelse om å plassere en innsats, burde du gjøre det raskt for å ikke å gå glipp av muligheten. 

Tipp på det du kan

Gode sportsentusiaster spiller på live odds på det de kan og har kjennskap til. Du vil kunne ta bedre og mer informerte avgjørelser, som igjen øker sjansene for gevinst. 

Spesialiser deg

Før du starter live bettingen kan det være lurt å spesialisere seg innenfor et marked. Det finnes alt for mange markeder for å kunne tippe på alt som er. Du burde derfor velge noe spesifikke du ønsker å tippe på, som for eksempel hvem som scorer neste mål. 

Ha en bankroll

Spesifiser hvor stor din bankroll er, og hvor mye du kan bruke av denne før kampen starter. Ved å bruke en prosentandel vil du kunne få bankrollen til å være mye lengre, og dermed ha muligheten til å tippe på flere markeder eller flere kamper. 

Hold oversikt

Du burde ha en oversikt over dine innsatser, og hvor mye du eventuelt har vunnet på hver av dem. Dette burde gjøres på hver sport, odds, marked, liga osv. Det høres ganske enkelt ut, men det har faktisk vist seg å ha en positiv effekt. Ved å følge med på din oversikt kan du selv se hvor du trenger å forbedre deg, hvor det har gått gale og hvilke markeder/sporter du burde gjøre mer research på. 

 

Live Betting Velkomsttilbud

Det er alltid kjekt å kunne tippe på sport på bettingsidene egen regning. Ikke bare gir det deg mulighet til å bli kjent med bookmakeren uten å måtte bruke dine egne penger, men også ekstra sjanser til å vinne. Våre anbefalte aktører gir Betting Bonus til alle nye spillere, men også til spillere som allerede er registrert. 

Live betting velkomsttilbud kan inkludere alt fra innskuddsmatcher og free bets. Andre bonuser kan også inkludere risikofri gratisspill, cashbacks og en rekke andre kampanjer. De best live betting sidene har gode vilkår og et solid utvalg. 

 

Er live betting lovlig?

Live betting er full lovlig dersom du spiller på utenlandske sider som ikke har et .no domene. Dette er fordi utenlandske bettingsider med andre domener, som for eksempel .com og .eu, ikke går under norsk jurisdiksjon.

Norsk Tipping og Rikstoto har monopol på pengespill i Norge. Gambling på alle sider som er registrert i Norge, som ikke er drevet av disse, er forbudt. 

Det er blitt en trend for en rekke land opp ha sine egne regulatører. England har UK Gambling Commission, Malta har Malta Gaming Authority, Sverige har Spelinspektionen osv. Disse trendene ser ut til å indikere et bredere reguleringsarbeid i fremtiden. For deg som spiller betyr dette en høyere grad av sikkerhet, og overvåking over at bettingselskapene følger loven. 

 

Oppsummering av Live Betting

Tiden for at du må levere tippekupongen før kampen er over. Live betting er i dag den nye normalen, hvor du kan tippe på kampen samtidig som den foregår. Dette gir en rekke fordeler i at du nå kan spille på markeder og odds som tidligere ikke har vært. Samtidig får du en bedre kontroll ved at du kan endre meninger underveis. 

Du finner en mengde live betting sites i dag, og her er det viktig at man får et godt utvalg av markeder, odds og . Alle våre anbefalte bookmakere har live betting på en rekke sporter, inkludert blant annet fotball, tennis, golf, basketball og mye annet. Livespill på Esports og hockey har også fått stor interesse de siste årene. 

For å gjøre live betting opplevelsen enda bedre kan du kombinere dette med en rekke funksjoner. Hos blant annet PowBet og FezBet kan du streame dine favorittkamper og se dem direkte på nettsiden. Her på SikreBettingSider.com kan du finne en mengde guider på ulike funksjoner, tips og strategier du kan bruke for å, forhåpentligvis, bli en vellykket live better. 

Oppsummering av live betting i korte trekk

 • Live betting betyr å tippe på sportsbegivenheter som allerede er i gang
 • Alle våre anbefalte aktører tilbyr live odds
 • Du kan kombinere livespill med funksjoner som live streaming og cashout
 • Livespill kan gi deg bedre kontroll
 • Du får tilgang til flere markeder og odds som du normalt sett ikke hadde hatt
 • Fotball er en av de mest populære sportene for live betting Norge

 

Ofte stilte spørsmål og svar om live betting

Hva er live betting?

Live betting vil si at du tipper på en sportsbegivenhet som allerede har startet.

Tilbyr alle bookmakere live betting?

På grunn av en stor interesse tilbyr de aller fleste bookmakere live betting i dag. Våre anbefalte bettingsider, som for eksempel PowBet og FezBet, har alle livespill.

Tilbyr alle live betting sider streamingtjenester?

Nei, det er ikke alle live betting sites som tilbyr streaming tjenester, men dette er noe som kan endre seg i fremtiden. Noen av de bookmakerne som har live streaming er PowBet, FezBet, Shangri La og ZulaBet.

Hva er de beste strategier for live betting?

Det finnes mange strategier du kan bruke for live betting, og du burde velge en som passer for deg. Skal du spille på live odds bør du velge en sport som du har kjennskap til, og spesialisere deg innenfor få markeder. Vi her på SikreBettingSider gir deg en rekke guider du kan bruke.

Hva er de mest populære sporter for live betting?

De mest populære sportene for live betting Norge er blant annet fotball og hesteløp. Men også livespill på esports og hockey har vokst betraktelig de siste årene.

Sara Bøkenes

Sara, en dedikert profesjonell innen betting og casino-industrien, har en imponerende karriere som strekker seg over nesten et tiår. Hennes reise begynte som en dyktig live dealer av Blackjack og Roulette for Evolution, en av bransjens ledende leverandører av live casino-spill. Med en solid bakgrunn i å skape en autentisk og engasjerende spillopplevelse for spillere, etablerte Sara seg raskt som en pålitelig ekspert i feltet. Etter å ha bygget erfaring som live dealer, tok Sara steget over til kundeservicearenaen, der hun betjente spillere hos flere ulike casinoer. Hennes evne til å håndtere utfordrende situasjoner og levere førsteklasses service gjorde henne ettertraktet innen bransjen. Som kundeservice agent utviklet Sara en unik forståelse for kundens behov og spillerens perspektiv, noe som senere ble en uvurderlig ressurs i hennes karriere. Sara har også vist en imponerende allsidighet ved å bevege seg inn i feltet som innholdsskribent og digital markedsfører. Gjennom å kombinere sin ekspertise innen gambling med en sterk skriveferdighet, har hun skapt engasjerende og informative innholdsstykker. Hennes markedsføringsferdigheter har vært avgjørende for å tiltrekke seg og beholde en bred målgruppe. I tillegg har hun utdannelse innen markedsføring fra BI. For tiden fungerer Sara som redaktør på Sikre Betting Sider, hvor hun har ansvaret for å kuratere kvalitetsinnhold og holde leserne oppdatert på de nyeste trendene innen bettingverdenen. I tillegg til sitt redaktøransvar bidrar hun også til flere andre nettsider innen gambling, finans og teknologi, og fortsetter å utvide sitt faglige nedslagsfelt. Saras unike kombinasjon av erfaring som live dealer, kundeservice agent, innholdsskribent og digital markedsfører gir henne en helhetlig forståelse av gamblingbransjen. Hennes lidenskap for bransjen og evne til å tilpasse seg endringer gjør henne til en verdifull ressurs og en respektert skikkelse innenfor sitt felt.