Home » odds » mesternes mester
Sara Bøkenes

Den populære konkurransereality-tv-serien, Mesternes mester 2024, har en spennende sesong i vente for ivrige fans og seere. Showet har vært en suksesshistorie i konkurransereality-TV-verdenen og har skapt uforglemmelige øyeblikk og imponerende prestasjoner blant tidligere idrettsutøvere. I denne dyptgående artikkelen vil vi ta en nærmere titt på Mesternes mester 2024, dets arv og hva vi kan forvente av den kommende sesongen.

Mesternes mester 2024 vil transportere seerne til Sandefjord og Larvik og gi dem et innblikk i de fysiske og mentale kravene i showet. Som en nasjon full av lidenskap for idrett og konkurranse, vil seerne i Norge utvilsomt samles for å se disse tidligere idrettsutøverne konkurrere mot hverandre for retten til å bli kalt «Mesternes mester».

Beste bookies for å bette på Mesternes Mester

 • Alle
 • Krypto Betting
 • Betting uten Verifisering
 • Telegram
05/03/24

10 % Cashback ukentlig

10 % Cashback ukentlig

 • Pay N Play sportbooks og casino med lynraske uttak
 • Ukentlig cashback på dine tap
 • SIkre betalinger gjennom Visa og Mastercard
10
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
4
Vilkår og betingelser gjelder. 18+. Spill ansvarlig.
02/02/24

Bonus opptil 26,000 KR + 300 GRATISSPINN

Bonus opptil 26,000 KR + 300 GRATISSPINN

 • Eksklusivt VIP-program med fire nivåer og opptil 200% bonus hver uke
 • Antillephone N.V. verifisert operatør
 • Over 2000 betting muligheter med fotball, håndball og ishockey
9.7
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
2
06/05/22

100% opptil 5000 kr + 200 freespins

100% opptil 5000 kr + 200 freespins

 • Over 30 ulike betting markets på europeisk idrett
 • Lave minsteinnskudd på bare 100 kroner
 • Innskudd med Mastercard, visa, XRP, LTC, ETH og XRP
9.4
4 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
3
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
13/11/23

100% no-sticky opptil 5000 kr + 500 free spins

100% no-sticky opptil 5000 kr + 500 free spins

 • Innskudd med Visa, Mastercard, Jeton, MyCrypto og JetCryptoWallet
 • Norskspråklig kundeservice 24/7 for alle spillere
 • Freebet til alle nye spillere on the house
9.9
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
6
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
13/11/23

100 % opptil 1000 kr

100 % opptil 1000 kr

 • Over 60+ ulike betting markets
 • Mulighet for early cashout og competitive bet builder
 • 100% velkomstbonus opptil 1000 kr på første innskudd
9.7
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
3
Vilkår og betingelser gjelder. 18+.
31/01/24

Freebet opptil €300 + 75 FS

Freebet opptil €300 + 75 FS

 • Progressiv rakeback opp til 15%
 • Sigma Award Winner 2023 beste UX/UI
 • Over 1500 kamper med 20+ betting markets tilgjengelig
4.2
4 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
4
Vilkår og betingelser gjelder. 18+. Spill ansvarlig.
30/10/23

100 % opptil 100 euro

100 % opptil 100 euro

 • Generøs VIP behandling av storspillere med egne bonuser
 • Gjør innskudd med MiFinity og Neosurf
 • Få 100% opptil €100 på første innskuddet ditt eller €25 free bet
9.8
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
Vilkår og betingelser gjelder. 18+. Spill ansvarlig.
01/02/24

100% velkomstbonus opptil €100

100% velkomstbonus opptil €100

 • Malta Gaming Authority lisens og regulering
 • Innskudd med Visa, Mastercard, Neosurf eller MiFinity
 • Tilbyr detaljert bet builder med gode kombinasjoner
9.2
4 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
26/07/22

100 % opptil 2100 kr i bonus på odds

100 % opptil 2100 kr i bonus på odds

 • Ukentlige turneringer, tables og collectables med bonuser
 • Innskudd med Mastercard, MiFinity og 13 ulike krypto
 • Sportaza er lisensiert og regulert av Curaçao Gaming
9.8
5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
18+. Betingelser og vilkår gjelder.
13/11/23

100% opptil 1000 kroner

100% opptil 1000 kroner

 • Curaçao Gaming verifisert og regulert operatør
 • Utmerket utvalg av Europeiske mesterskap, inkludert Premier League og La Liga
 • Over 3000 betting muligheter på kamper fra hele verden
9.5
4.5 Stars
KODE TRENGS IKKE
Spill Nå
1
Vilkår og betingelser gjelder. 18+.
Vis flere tilbud+

Mesternes mesters arv

Mesternes Mester har gjennom årene levert en unik plattform der tidligere idrettsmestere får muligheten til å konkurrere i en rekke fysiske og mentale utfordringer. Skapt av NRK, har serien sett utallige bemerkelsesverdige deltakere og endringer i løpet av sin tid på TV-skjermen, men har alltid beholdt sitt engasjerende, konkurransedyktige format.

Showet har etablert seg som en viktig del av TV-programmet i Norge og fortsetter å inspirere unge idrettsutøvere over hele landet med sine unike og utfordrende oppgaver. Hver sesong gir seerne en mulighet til å lære mer om idrettsutøvernes personlige historier og hvordan de har påvirket deres prestasjoner i konkurranser, videre fremhever det nære forholdet mellom fysiske og mentale ferdigheter i idrett. 

mesterensmester24

Merkbare sesonger og milepæler

Mesternes mester har gitt oss mange bemerkelsesverdige sesonger og hendelser gjennom årene. For eksempel, i den sjette sesongen (2015), kom episodene som satte deltakernes utholdenhet på prøve og utfordret dem til å svare på spørsmål om hverandre, i fokus for seerne. Serien har gjentatte ganger utviklet seg og forblir en stor del av konkurransereality-TV-landskapet.

Flere minneverdige milepæler kan også trekkes frem fra tidligere sesonger. I noen sesonger har deltakerne måttet takle store utfordringer på sand og til og med under vann, og har pushet grensene for fysisk form og evner.

Et eksempel på en slik milepæl kunne være den spektakulære seieren til tidligere alpinist og nåværende programleder for Mesternes mester, Aksel Lund Svindal. Svindal vant showet i 2020 og har siden fulgt opp sine prestasjoner på snø med en vellykket karriere som programleder for showet. Han har brakt sin innsikt og erfaring til serien, noe som har bidratt til å legge til rette for engasjerende konkurranser og en atmosfære preget av sportsånd og kameratskap. 

Minneverdige øyeblikk i Mesternes mester

Gjennom årene har Mesternes mester gitt oss noen utrolig minneverdige øyeblikk som har gått ned i seriens historie. I sesong 6 så vi episoden der deltakerne måtte samarbeide for å oppnå resultater og sette sin utholdenhet på prøve i ulike utfordrende øvelser. Videre inneholdt sesongen også en episode der fokus lå på strategi og konsentrasjon, der deltakerne måtte svare på spørsmål om hverandre og gå planken en etter en. Å se tilbake på disse minneverdige øyeblikkene er en påminnelse om det engasjerende og konkurransedyktige vesenet til showet.

 

18+. Spill ansvarlig. Hjelpelinjen.no

 

Forhåndsvisning av 2024: Deltakere og utfordringer å se opp for

Den kommende sesongen av Mesternes mester 2024 ser ut til å bli like spennende, med en rekke kjente og talentfulle deltakere som ønsker å vise seg fram for publikum. Utfordringene som er i vente for deltakerne, er også varierte og vil sette både deres fysiske og mentale ferdigheter på prøve.

Lovende deltakere i 2024

Anders Aukland (50), langrenn Astrid Uhrenholdt Jacobsen (36), langrenn Birgitte Lersbryggen (48), ishockey, fotball og innebandy Camilla Gjersem (29), kunstløp Ole Kristian Bryhn (34), skytter Marit Malm Frafjord (37), håndball Pål André Helland (33), fotball Stian Sivertzen (34), snowboard Terje Håkonsen (48), snowboard Tiril Eckhoff (33), skiskyting.

Det er vanskelig å forutsi hvem som vil blomstre og skinne i konkurransen, men med denne kombinasjonen av talent og erfaring, kan vi være sikre på at Mesternes mester 2024 blir en uforglemmelig sesong for både deltakere og seere.

Utfordringer å se opp for

Den kommende sesongen av Mesternes mester blir utvilsomt full av utfordrende og spennende oppgaver som vil presse deltakerne til deres ytterste. I Mesternes mester-spillet vil vi se både klassiske utfordringer fra tidligere sesonger og helt nye konkurranser som vil holde deltakerne på tå hev. Med en blanding av fysiske prøvelser og mentale utfordringer, vil denne sesongen teste deltakernes utholdenhet, smidighet, kraft og logiske tenkning.

Forventningene til de nye utfordringene er høye, og vi vil kanskje se noen lagutfordringer der deltakerne må samarbeide for å lykkes, eller enda mer intrikate taktiske øvelser som vil kreve at atletene justerer mentalt og tilpasser seg til ukjente situasjoner. Disse øyeblikkene vil sannsynligvis være noen av høydepunktene i sesongen ettersom deltakerne navigerer gjennom komplekse hindringer og konkurrerer i hjerte-pumpende motsetninger.

 

18+. Spill ansvarlig. Hjelpelinjen.no

 

Avduking av konkurransen: Hendelser og tidsplan

For de som ønsker å følge med på konkurransen, er det viktig å være oppmerksom på programmet for Mesternes mester 2024. Fra startdatoen til finalen, vil denne sesongen være pakket med engasjerende hendelser og intens konkurranse.

Konkurransehendelser

Mesternes Mester 2024 vil inneholde en rekke konkurranser som gjenspeiler showets kjente og elskede format. Fra fysiske utfordringer og utholdenhetsprøver til mer strategiske og mentale oppgaver, vil denne sesongen tilby en bred variasjon av hendelser som vil appellere til et bredt spekter av seere og holde spenningen høy gjennom hele sesongen.

Noe av det som gjør Mesternes mester så spennende og underholdende er variasjonen i utfordringene. I noen konkurranser vil deltakerne fokusere mer på individuell innsats og presisjon, mens andre vil kreve samarbeid og kommunikasjon mellom teammedlemmer. Vi kan også forvente at noen utfordringer vil utfordre deltakerne mentalt, der de må løse problemer og bruke kritisk tenkning for å overvinne hindringer. Det vil være interessant å se hvordan hver deltaker bruker sine unike talenter og erfaringer fra deres idrettskarriere for å navigere gjennom disse oppgavene.

Viktige datoer og matcher

Den kommende sesongen av Mesternes mester 2024 starter 1. januar og fortsetter på fredager frem til finalen 3. mars. Showet publiseres i NRK TV kl. 06:00 (med unntak av finalen som publiseres kl. 20.05) og sendes på NRK1 kl. 20.05.

Utover åpningsdagen og finalen vil det være flere viktige matcher og øyeblikk gjennom sesongen som publikum vil se frem til. Spesielle konkurranser der deltakerne vil møte unike og utfordrende hindringer kan bli høydepunktene i sesongen og skape minneverdige øyeblikk. Det vil også være spennende å se hvordan rangeringen endres etter hver episode og hvem som klarer å holde seg i konkurransen fram mot den nervepirrende finalen.

Å tippe på Mesternes Mester 2024

Betting-interesserte fans av Mesternes mester 2024 kan være interesserte i å utforske mulighetene for å plassere innsatser knyttet til showet. Du kan besøke betting-sider som tilbyr odds og markeder for Mesternes mester for å prøve lykken og teste din ekspertise.

Betting på TV-show som Mesternes mester kan tilby en ekstra dimensjon av engasjement og spenning for seerne, og gi dem muligheten til å delta på en annen måte. Å følge med på ytelsen til deltakerne på nært hold kan hjelpe oddstakere med å få en bedre forståelse av utfallene og tilpasse seg endringer i konkurransen.

Forstå Mesternes mester betting

Et godt betting tips for når du tipper på Mesternes mester, er det viktig å ha en forståelse av hvordan betting fungerer og hvordan du kan bruke denne informasjonen til din fordel. Som med alle typer sportsbetting, vil det være viktig å gjøre grundige undersøkelser og holde seg oppdatert om deltakernes ytelse og progresjon gjennom konkurransen.

For å være vellykket i bettingen på Mesternes mester, er det viktig å holde seg ajour med konkurransen og følge nøye med på hvordan deltakerne presterer gjennom hele sesongen. Ved å forstå dynamikken i showet og følge med på hvilke oppgaver som venter deltakerne, kan man få et forsprang i å vurdere hvilke deltakere som sannsynligvis vil være mest konkurransedyktige og levere gode resultater.

Analysere betting odds

For å ta informerte bettingbeslutninger, må man vurdere og analysere betting-oddsene som tilbys av bettingsider. Dette vil hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hvilke deltakere og utfall som er mer sannsynlig enn andre og, i sin tur, kunne potensielt øke sjansene for en vellykket innsats.

Å vurdere betting odds er en nøkkeldimensjon i denne prosessen, men det er også viktig å vurdere andre faktorer som kan påvirke den enkelte deltakers ytelse. Dette kan inkludere ting som tidligere idrettskarriere, fysisk kondisjon, mental styrke og evne til å jobbe sammen med andre deltakere under konkurransens gang.

Steg-for-steg: Hvordan spille odds på Mesternes Mester

Dersom du ønsker å plassere en innsats på Mesternes Mester, må du først opprette en konto hos en bettingside. Dette er heldigvis en relativt enkel prosess, og du kan raskt komme i gang med spillene. Vi har derfor laget denne enkle guiden som illustrerer hvordan du kommer i gang. Her har vi tatt utgangspunkt i Lilibet - en av våre foretrukne bettingsider.

 1. Opprett en konto

  Det første du trenger er en konto. Dette kan du enkelt lage ved å gå til nettsiden til Lilibet. Her finner du en knapp "åpne konto" som åpner et registreringsskjema. Fyll ut informasjonen de ber om og verifiser kontoen din for å komme i gang.
 2. Gjør et innskudd

  Straks kontoen din har blitt opprettet kan du gjøre et innskudd. Pass på at du setter inn tilstrekkelig med penger, slik at du får optimal bonus. Bare sørg for at du ikke setter inn mer enn du har råd til å tape.
 3. Plasser din innsats

  I de fleste tilfeller vil pengene være tilgjengelig på konto innen noen minutter. Da er du klar til å plassere din innsats. Finn frem til det arrangementet du ønsker i Lilibet sin sportsbook og opprett en kupong.
Tipp på Mesternes Mester

Ser frem til Mesternes Mester 2024

Etter å ha tatt et nærmere blikk på den kommende sesongen, er det klart at Mesternes mester 2024 vil fortsette å være en spennende og engasjerende konkurranse i konkurransereality-TV-verdenen. Med en talentfull gruppe deltakere, utfordrende konkurranser og intense matcher, vil denne sesongen uten tvil holde oss på kanten av stolen og skape uforglemmelige øyeblikk vi ikke vil gå glipp av.

Mesternes mester 2024 vil fortsette å bringe fantastiske deltakere og utfordringer til skjermen og engasjere et bredt spekter av seere. Med intens konkurranse og minneverdige øyeblikk i vente, vil denne sesongen uten tvil bli snakket om lenge etter finalen. Så la oss nøye følge med og se hvem som vil bli kronet «Mesternes mester» i 2024.

Ofte stilte spørsmål 

Hvem er programleder i Mesternes mester?

Aksel Lund Svindal er den nye programlederen for showet etter sin seier i 2020.

Kan man spille betting på Mesternes mester?

Ja - du kan finne betting muligheter på en rekke TV show, inkludert Mesternes Mester.

Kan man spille med betting bonus på Mesternes Mester?

I noen tilfeller vil det være operatører som tilbyr bonus du kan bruke på Mesternes Mester. Viktigste er at de tilbyr en betting bonus - da denne gjerne tar utgangspunkt innsats, ikke hva du spiller på.

Er det lovlig å spille betting på Mesternes Mester?

Alle over 18 år kan fritt spille betting på idrett i Norge. Bare pass på at du spiller hos en lisensiert operatør

Sara Bøkenes

Sara, en dedikert profesjonell innen betting og casino-industrien, har en imponerende karriere som strekker seg over nesten et tiår. Hennes reise begynte som en dyktig live dealer av Blackjack og Roulette for Evolution, en av bransjens ledende leverandører av live casino-spill. Med en solid bakgrunn i å skape en autentisk og engasjerende spillopplevelse for spillere, etablerte Sara seg raskt som en pålitelig ekspert i feltet. Etter å ha bygget erfaring som live dealer, tok Sara steget over til kundeservicearenaen, der hun betjente spillere hos flere ulike casinoer. Hennes evne til å håndtere utfordrende situasjoner og levere førsteklasses service gjorde henne ettertraktet innen bransjen. Som kundeservice agent utviklet Sara en unik forståelse for kundens behov og spillerens perspektiv, noe som senere ble en uvurderlig ressurs i hennes karriere. Sara har også vist en imponerende allsidighet ved å bevege seg inn i feltet som innholdsskribent og digital markedsfører. Gjennom å kombinere sin ekspertise innen gambling med en sterk skriveferdighet, har hun skapt engasjerende og informative innholdsstykker. Hennes markedsføringsferdigheter har vært avgjørende for å tiltrekke seg og beholde en bred målgruppe. I tillegg har hun utdannelse innen markedsføring fra BI. For tiden fungerer Sara som redaktør på Sikre Betting Sider, hvor hun har ansvaret for å kuratere kvalitetsinnhold og holde leserne oppdatert på de nyeste trendene innen bettingverdenen. I tillegg til sitt redaktøransvar bidrar hun også til flere andre nettsider innen gambling, finans og teknologi, og fortsetter å utvide sitt faglige nedslagsfelt. Saras unike kombinasjon av erfaring som live dealer, kundeservice agent, innholdsskribent og digital markedsfører gir henne en helhetlig forståelse av gamblingbransjen. Hennes lidenskap for bransjen og evne til å tilpasse seg endringer gjør henne til en verdifull ressurs og en respektert skikkelse innenfor sitt felt.