Home » darwin nunez statistikk
Thomas Groenvold

Darwin Núñez er en fotballspiller fra Uruguay som tok sitt steg inn i europeisk fotball når han ble plukket opp av Liverpool. Den unge spilleren har allerede gjort seg bemerket som en av de beste angrepsspillerne i verden, og vi har derfor sett nærmere på statistikk for Darwin Núñez. Fra starten i Club Atlético Peñarol i 2017 gikk han over til den spanske klubben Almería i 2019. Deretter fulgte Benfica i 2020 før han i 2022 gikk over til Liverpool.

På bare noen få år har han med andre ord vært gjennom flere av de største klubbene i europeisk fotball, og både La Liga og Premier League. Han har fortsatt til gode å spille i Champions League, men har fått prøve seg i mange av de andre mesterskapene. Her er det mye statistikk å ta av, så la oss ta en titt på tallene bak karrieren til Darwin Núñez. 

Klubb statistikk oversikt

Siden han startet sin profesjonelle karriere i 2017 har Núñez vært gjennom flere ulike klubber. Dette er også noe som preger statistikken hans, slik vi kan se i tabellen nedenfor. Når det er sagt, så har det også latt han prøve ferdighetene sine i flere ulike mesterskap, inkludert flere toppdivisjoner i europeisk fotball. 

Det er disse som gjør ham til en interessant spiller for betting entusiaster. For uansett om du vil spille odds på La Liga eller Premier League betting, er sannsynligheten stor for at nettopp Núñez har dukket opp på skjermen din. La oss derfor ta en titt på vår første statistikk for Darwin Núñez. 

Mesterskap Klubb Kamper Mål
Premier League Liverpool 49 16
Liga Portugal Benfica 57 32
La Liga UD Almería 32 16
Primera Division CA Peñarol 15 4

Darwin Núñez statistikk for segunda división

Selv om Núñez har spilt i Primera Division i Uruguay, så var det først når han tok steget over til Segunda Divison i Spania at han havnet på radaren til mange fans. Her var det klubben Almería som plukket han opp, men oppholdet ble forholdsvis kort før veien gikk videre til Benfica i Portugal.Han spilte bare én sesong for Almería, men som vi kan se i tabellen nedenfor – deltok han i 30 kamper (nesten alle) denne sesongen.

Klubb Kamper Mål Sesong
Almería 30 16 19/20

Statistikk for Núñez i Primeira Liga

Fra Almería gikk veien videre til Benfica og den første europeiske toppdivisjonen Núñez spilte i. Allerede etter én sesong gikk han over til den portugisiske klubben og ble en del av topplaget deres. Når det gjelder betting og odds, var det første gang mange ble kjent med Núñez. Han har blant annet mottatt Bola de Prata som toppscorer i Primeira Liga, og fått prisen for årets spiller. 

Klubb Kamper Mål Sesong
Benfica 29 6 20/21
Benfica 28 26 21/22

Darwin Núñez i Premier League

I 2022 begynte ryktene å gå om at Núñez igjen var på flyttefot, og denne gang var det Premier League klubben Liverpool som kom på banen. Dette ble første gang fans av Premier League betting kunne se den uruguayanske spilleren i britisk fotball. 22/23 sesongen ble hans første i Premier League, og han gjorde seg kjapt bemerket i troppen til Klüpp. Han deltok i de fleste kampene den sesongen, og det samme for den pågående sesongen i mesterskapet. 

Til tross for dette, har han fortsatt ikke vært å se i Champions League betting, da Liverpool ikke har kvalifisert den perioden han har vært i klubben. Han ble heller ikke med Benfica til CL den perioden han var der. Mange er derfor spent på når man for første gang vil se Núñez i et Champions League mesterskap, noe som kunne bydd på en rekke spennende kamper. 

Klubb Kamper Mål Sesong
Liverpool 29 9 22/23
Liverpool 20 7 23/24

Darwin Núñez i Champions League

Foreløpig har ikke Darwin Núñez vært en del av noen tropp til Champions League, men dette kan endre seg for første gang. Liverpool er på vei opp i tabellene, og mange forventer derfor at det vil bli mulig å se han konkurrere med andre klubber i det prestisjetunge mesterskapet for første gang. Når det er sagt, så er det ingen statistikk for Darwin Núñez fra Champions League enda, noe som betyr at både bookies og fans må smøre seg med tålmodighet.

Vi vil selvfølgelig oppdatere våre statistikker for Núñez når dette skjer. Om du vil vite mer om ulike Champions League statistikker, kan du utforske vår Lionel Messi statistikk – eller ta en titt på den mestscorende spilleren i Champions League gjennom tidene i vår Cristiano Ronaldo statistikk. 

Oppsummering

Selv om Núñez har vært i europeisk fotball siden 2019, er det nok liten tvil om at vi så vidt har sett starten på dette eventyret. Han er en energisk fotballspiller som flere ganger har vist evner til å tilpasse seg ulike strategier og lag uten problemer. Dette kan bli viktig når han nå har tatt fatt på det som uten tvil er den mest populære, men også mest konkurransepregede ligaen i verden – nemlig britiske Premier League.

Vi håper du har hatt nytte av disse statistikkene og at de har gitt deg den innsikten du søkte. Hos SikreBettingSider ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig å finne de beste mulighetene. Dette gjelder både for odds og oppadkommende spillere! Utforsk derfor våre anmeldelser og andre statistikker om du vil lære mer. 

Thomas Groenvold

Thomas, en erfaren økonom med utdannelse fra BI, trives som skribent på Sikrebettingsider. Med en imponerende historie innenfor gambling har han ikke bare dybdekunnskap innen casino og betting, men også bred erfaring fra ulike nisjer. Tidligere samarbeid med diverse bettingselskaper har gitt ham innsikt i bransjen, og hans ekspertise er et resultat av denne varierte bakgrunnen. Thomas har ikke bare en teoretisk forståelse av økonomiske prinsipper, men også en praktisk tilnærming til hvordan de gjelder innen gambling. Hans tidligere roller har involvert tett samarbeid med bettingselskaper, og han har håndtert ulike aspekter av drift og strategisk planlegging. I dag bringer Thomas sin erfaring til Sikrebettingsider, hvor han gir leserne en forståelse for spillmarkedet i Norge gjennom guider, nyheter, veiledninger og anmeldelser. Hans bidrag som en gamblingekspert strekker seg utover det forventede, og han forblir lidenskapelig opptatt av å utforske nye muligheter og trender innenfor gamblingverdenen.