Home » sportsnyheter » overgangsrykter i premier league for ivan toney og victor osimhen

Overgangsrykter i Premier League for Ivan Toney og Victor Osimhen

Thomas Groenvold
ivan toney blå drakt

Ryktene før neste overgangsvindu er allerede godt i gang for den engelske ligaen, og én av de største navnene på listen er Ivan Toney. Den 27 år gamle spissen fra Brentford FC er ønsket av flere store klubber, og både Manchester United og Arsenal skal være på jakt etter en avtale. 

Den unge spilleren har allerede vist seg som en målscorer og kjapt dukket opp på Premier League statistikk. De siste årene har det vært stort fokus på unge talenter, og mange store navn har gått til nettopp Premier League. Dette har ikke bare satt fart på kampene, men også skapt en ny ære for betting innen Premier League. 

Det er nok litt sannsynlig at noen norske navn vil skifte klubb i år, men det er flere andre kandidater ute på vandring. Derfor har vi tatt en nærmere titt på noen av de mest interessante ryktene, samt hvilke muligheter dette kan by på.

Chelsea i samtaler med Napoli

En av ryktene som har fanget opp mye oppmerksomhet er Chelsea sine samtaler med den italienske klubben Napoli. Her skal det være samtaler om en mulig overgang for Victor Osimhen. Den 25 år gamle spissen har spilt i Napoli siden 2020 og hamret inn 57 mål for klubben sin over 96 kamper. 

Nå er det altså rykter om en mulig overgang til engelsk fotball, og da er det Chelsea som muligens blir det nye hjemmet for nigerianeren. Ingen av klubbene har foreløpig bekreftet en overgang, men personer med kjennskap til saken har rapportert om pågående forhandlinger. 

Blir ingen overgang til Galatasaray for Eriksen

Det var lenge ryktet at danske Christian Eriksen skulle melde overgang til Galatasaray før det tyrkiske overgangsvinduet stenger, men det ser ikke ut til at forhandlingene har ført frem. Dansken spiller i dag for ManU, og har vært synlig i flere Manchester United kamper den siste tiden. 

Nå meldes det også at Brentford kan være interessert i dansken, men dette overgangsvinduet har ikke åpnet enda. Derfor kan det bli spennende å se hvor Eriksen til slutt ender opp neste sommer. Foreløpig har han ikke gjort mye ut av seg på Champions League statistikken, men har fått flere kamper i England under beltet. 

Liverpool på jakt etter ny back

Det har vært mye snakk om Liverpool den siste perioden, og særlig den meldte avgangen til Jürgen Klopp har skapt mye skriverier. Han har ledet klubben siden 2015, men det er andre rykter som setter Liverpool på agendaen i dag. Det ser nemlig ut som de er på jakt etter ny back og klubben har fulgt Antonee Robinson fra Fulham tett over en periode.

Foreløpig har det ikke kommet noe bekreftelse fra Fulham eller Liverpool om en mulig overgang, men det har vært klare tegn til interesse fra klubben. Dette kommer samtidig som Liverpool har vært preget av mye skader blant spillerne sine. Thiago Alcantara rakk knapt å returnere til kamp mot Arsenal før han igjen var ute med skade. 

Ny spennende sesong for Premier League 

Uansett om disse overgangene blir noe av eller ei, kan spillere og bookies fryde seg over en ny sesong på trappene. Det er lenge siden Premier League klubbene har hatt så sterke lag som nå, noe som også smitter over til Champions League betting hvor engelske klubber er soleklare favoritter. Flere av klubbene herjer i toppfotballen, og vår egen Erling Braut Haaland har ligget helt i toppen. 

Derfor kan det bli spennende å se hvordan betting mulighetene på fotball odds vil endre seg den kommende sesongen. Det er også duket for nytt Europamesterskap i fotball, og bookies har allerede varmet opp for UEFA Euro 2024 mulighetene. Med andre ord er det mye å se frem til for spenningssøkende spillere og fotball entusiaster i 2024. 

Thomas Groenvold

Thomas, en erfaren økonom med utdannelse fra BI, trives som skribent på Sikrebettingsider. Med en imponerende historie innenfor gambling har han ikke bare dybdekunnskap innen casino og betting, men også bred erfaring fra ulike nisjer. Tidligere samarbeid med diverse bettingselskaper har gitt ham innsikt i bransjen, og hans ekspertise er et resultat av denne varierte bakgrunnen. Thomas har ikke bare en teoretisk forståelse av økonomiske prinsipper, men også en praktisk tilnærming til hvordan de gjelder innen gambling. Hans tidligere roller har involvert tett samarbeid med bettingselskaper, og han har håndtert ulike aspekter av drift og strategisk planlegging. I dag bringer Thomas sin erfaring til Sikrebettingsider, hvor han gir leserne en forståelse for spillmarkedet i Norge gjennom guider, nyheter, veiledninger og anmeldelser. Hans bidrag som en gamblingekspert strekker seg utover det forventede, og han forblir lidenskapelig opptatt av å utforske nye muligheter og trender innenfor gamblingverdenen.